HOME    VOICE-OVER    STEMACTEUR    RADIOPRESENTATOR    ZAALPRESENTATOR    ZANGER/COMPONIST    REGISSEUR/COACH    BIOGRAFIE    STUDIO    CONTACT

     
 

Solisten - en Klein Ensemble Concours

HAFABRA-CONCERTEN

Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring als presentator voor publiek. Zo presenteer ik graag concerten van harmonie-orkesten, fanfares en brassbands. Dit is ontstaan doordat ik 14 jaar lang het KRO Hafabra-programma “Zin in muziek “ heb gepresenteerd. Daarin heb ik ondermeer verslag gedaan van het Wereld Muziek Concours en het Solisten– en Klein Ensembleconcours. Die muziekwedstrijden werden soms live uitgezonden op de radio.
EVENEMENTEN

Bij evenementen kan ik worden ingezet als dagvoorzitter of jurylid. Deze rollen heb ik ondermeer vervuld bij de Hoorspeldag en de Nationale Geluidswedstrijd. Momenteel presenteer ik maandelijks met veel plezier het Open Podium Almere.


  Met Burgemeester Annemarie Jorritsma
bij het Open Podium Almere
ZANGER EN VERTELLER

Orkesten vragen mij ook wel eens in de rol van zanger of verteller. Ik zing dan vooral bigband-repertoire en American Songbook. Al heb ik ook wel eens een eigen liedje gezongen. Als verteller bij een orkest heb ik “Peter en de wolf” gedaan. En bij een evenement in Alkmaar vertelde ik het verhaal van De Vliegende Hollander.

2
Utopie – Bob met Harmonie Soli Deo Gloria


Peter en de wolf – Philips Harmonie met
Bob en Meer Vreugde Kern
 Foto’s Open Podium Almere: Berend Jan Floor

     © 12design promotions & creations